Tutorer

Hvem er de egentligt de tutorer? Hvorfor gør de det? Det korte svar er, at vi brænder for det! Vi gør det, fordi vi føler ægte glæde ved at hjælpe, og fordi den positive feedback, og jer, gør os høje. Fordi vi er festaber, og fordi vi har ambitioner på studiets vegne – vi vil gøre Humanistisk Informatik til det populære studie, det fortjener at være.

Hensigten med tutorer er at have nogle personer, der har været igennem det samme. Vi kan fungere som faglig og social støtte i startperioden. Det er forskelligt fra studie til studie, hvorledes denne opgave bliver forvaltet. Du har måske hørt om ”vammel-ture”, hvor man for eksempel skal drikke en lunken øl med olie og flødeskum efterfulgt af en flødebolle med tandpasta eller lignende. Dette er slet ikke tilgangen på Humanistisk informatik. Her er der ingen der ønsker at ydmyge eller på anden måde udstille de nye studerende, der har valgt at gå her.

Selvfølgelig arrangeres der en masse sociale (og til tider useriøse) arrangementer, da dette giver grobund for en god og harmonisk storgruppe. Med en god social atmosfære, bliver der mere overskud til det faglige. Vi vil lære dig at elske studiet og ikke mindst studielivet!

Du vil her blive præsenteret for de tutorer, der skal tage imod dig og dine nye studiekammerater d. 1. september. Tutorerne vil igennem september måned forsøge at agere som sociale diplomater og åndelige pædagoger, og arrangerer masser af sociale begivenheder, der ryster folk sammen. Ligeledes vil vi forsøge at få det den faglige nysgerrighed til at blomstre. Alt sammen for at give dig en god studiestartsoplevelse. Denne ambitiøse opgave er i år overladt til 18 personer, og vi har valgt at lade dig møde et par stykker, samt at vise dig lidt af Aalborg i denne velkomstfilm.
God fornøjelse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s