Arrangementer

I forbindelse med din studiestart er der en masse arrangementer, som vi vil forsøge at give dig et overblik over. Vi opfordrer dig til at sætte kryds i kalenderen allerede nu, for du vil virkelig ikke gå glip af noget! Du skal dog være opmærksom på, at der muligvis vil ske ændringer i forhold til programmet. I så fald vil det blive annonceret her på bloggen.

Nedenfor kan du se en samlet oversigt over arrangementernes tidspunkter frem til 3. oktober. Husk at holde dig opdateret!

1. september: Studiestart

Den første dag i dit nye studieliv slutter vi af med et brag af en fest for dig og dit studie. Et altid succesfuldt arrangement, der ryster folk sammen i hyggelig og festlig stil. Det er en stor mulighed for at lære dine studiekammerater bedre at kende efter en lang og indtryksrig dag.

Tidspunkt: Kl. 18.00.

Sted: Studenterhuset. Find adressen HER

Pris: 100 kr., der betales i døren.

 

4. september: Tutormiddag

Til denne begivenhed vil du få muligheden for at undersøge dine tutorers naturlige habitat, hvor de som beskedne værter vil sørge for en underholdende aften for dig og din tutorgruppe.

Efter besøget hos tutorerne går turen til Das Bierbar og fester til den lyse morgen til billige priser.
Dette er en rigtig fed aften, hvor du får en god mulighed for at lære din gruppe meget bedre at kende, så det skal du da være en del af! Du vil modtage en invitation fra dine tutorer på din første dag, hvor nærmere information følger.

Tid: Start mellem kl. 18:00 – 19.00

Sted: Hos en af dine tutorer.

Pris: 50-75 kr., der betales til din tutor i døren, når du kommer.

 

7. september: Hyggedag

Er du kun en drukmås, eller kan du også andet? Så har du muligheden for at bevise det til dette arrangement! Her vil fokuset være på hyggelige indslag, hvor du vil konkurrere med dine medstuderende om et kæmpe guffegavekort, der kan pleje tømmermændene og forkæle dig og dine holdkammerater på rusturen.

Tid: Kl. 12.00

Sted: Kildeparken. Find adressen HER

Pris: GRATIS

 

9. september: Festival

I år har vi som noget helt nyt indgået samarbejde med SAXO.com og Northside. Dette giver anledning til en aften, der står i festivalens tegn. Be Svendsen kommer og giver den op, hvor tutorerne vil sørge for underholdning, samt billige dåseøl i rigtig festivalstil.

Tid: 18.30.

Sted: Platform4. Find adressen HER

Pris: 50 kr., der betales i døren.

 

11. september: Pubcrawl

“Når man går i byen i Aalborg, så går man i gaden!” Dette er en sætning, de fleste nok hører, når man snakker om Aalborgs byliv. Det er dog ikke nødvendigvis sandt, og dine tutorer vil gerne vise dig steder, hvor du kan snuppe en øl, hvis humøret ikke lige er til den famøse Jomfru Ane Gade.

Tilmelding og betaling til pubcrawlen vil foregå mandag d. 8/9 og tirsdag 9/9 kl. 12.00-13.00.

Tid: Kl. 17.00.

Sted: Fredagsbaren.

Pris: 100 kr.

 

17. -19. september: Rustur

Denne begivenhed behøver vel ikke megen introduktion. Rustur bliver det svedigste arrangement, der løber over to dage, hvor der er fest, underholdning, men også mulighed for at hænge ud med de andre, dejlige mennesker.

Tid: 12-ish

Sted: Kattegat Strandcamping.

Pris: Ukendt.

 

3. oktober: Faglig fredag

Et arrangement, hvor tutorerne viser sig fra en mere faglig side og fortæller dig tips og tricks vedrørende studiet, deres egne erfaringer og så videre. Her får du altså muligheden for at få viden om studiet i øjenhøjde fra dine tutorer.

Tid: 10.15

Sted: Universitetet.

Pris: GRATIS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s