Første dag

Mandag d. 1. september, kl. 08.30 mødes vi foran Studenterhuset på Gammeltorv, hvor vi, tutorer, glæder os til at møde dig og ønske dig velkommen på Humanistisk Informatik.

Der vil på Gammeltorv blive serveret rundstykker og kaffe, hvorefter vi i samlet flok slentrer til Aalborg Kongres og Kulturcenter. Her vil Aalborgs borgmester ønske dig og alle dine nye medstuderende tillykke med at være blevet optaget på drømmestudiet. Bagefter drysser vi i samlet flok op til de nye universitetsbygninger, hvor universitetet er vært for en sandwich og vand. Her vil dine ankerlærer byde dig velkommen, hvorefter tutorerne vil præsentere sig og du vil blive tildelt din helt egen tutorgruppe

Efterfølgende tager vi en rundtur i de nye universitetsbygninger, hvor din tutor viser dig de væsentligste steder. Vi slutter af med at få taget billeder til det famøse Kødkatalog. Eftersom der skal tages billeder af rigtig mange mennesker, skal du være forberedt på, at vi ikke er færdige før kl. 16.30.

Kl. 18.30 mødes vi til fest, og mere info følger på dagen.

Vær dog forberedt på, at dine tutorer vil arrangere den vildeste fest, hvor I er hovedpersonerne, hvormed I får muligheden for at lære hinanden bedre at kende. Vi vil derfor ikke deltage i Studiestartsfesten i Gigantium.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s